loading...
پاتوق سرا | سرگرمی و تفریحی | دانلود رمان و کتاب
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
راهنمای خرید دفتر مارک کلیپس و محصولات تحریر کلیپس و جامدادی فلزی 0 29 ttmfancy
تابلو چلنیوم الماسی چیست و قیمت آن چگونه تعیین می گردد؟ 0 64 namasign
ترس کودکان از اصلاح در ارایشگاه عوامل و راهکارها 0 65 titohaircut
معرفی خصوصیات یک لوگو شرکتی برتر 0 73 gilmovie
خصوصیات یک لوگو شرکتی برتر 0 68 gilmovie
چالش های سئو در شهر اصفهان و راهکارهای مقابله با آن 0 83 gilmovie
راهکارها و روش‌های تعیین قیمت دستگاه‌های تصفیه آب صنعتی: چگونگی ارزیابی هزینه 0 89 gilmovie
ساخت و طراحی پکیج تصفیه فاضلاب 0 89 gilmovie
ارتقای بهداشت عمومی با استفاده از پکیج تصفیه فاضلاب بهداشتی: روش‌ها، فواید و چالش‌ها 0 96 gilmovie
راهنمای تعمیر پکیج دیواری 0 145 gilmovie
روش های تعمیرات داکت اسپلیت 0 89 gilmovie
استفاده از پکیج‌های دیواری برای زیبایی و حفاظت از دیوارها 0 90 gilmovie
انواع خدمات لوله بازکنی 0 82 gilmovie
قیمت پکیج تصفیه فاضلاب ویلا 0 95 gilmovie
نحوه تعیین قیمت پکیج تصفیه فاضلاب کارواش: راهنمایی برای صاحبان کارواش ها 0 103 gilmovie
پکیج تصفیه فاضلاب بیمارستان 0 98 gilmovie
پکیج تصفیه فاضلاب مجتمع مسکونی: راهکاری سودمند برای حفظ محیط زیست 0 113 gilmovie
تصفیه فاضلاب کشتارگاه 0 96 gilmovie
بررسی قیمت پکیج تصفیه فاضلاب خانگی 0 105 gilmovie
چگونه نقره اصل و بدل را تشخیص دهیم؟ 0 132 janaaa
رسول رادی بازدید : 1284 پنجشنبه 12 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزش طرز تهیه کروکت مرغ

آموزش طرز تهیه کروکت مرغ| www.cafepatogh.ir

کروکت مرغ

برای تهیه کروکت مرغ، دستورهای متفاوتی وجود دارد، اما این رسپی که بر پایه سس سفید تهیه می‌شود هم ساده است و هم خوش‌طعم. با توجه به قیمت پایین‌تر نسبت به سایر مواد پروتئینی، مرغ در سبد اصلی غذایی ایرانی‌ها جا گرفته است بنابراین گاه پیش می‌آید که از خوردن آن خسته شوید، پس این رسپی را امتحان و از خرید ناگت‌های نیمه آماده بی‌کیفیت خودداری کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

  •  کره: ۱۲۵ گرم
  •  آرد: ۲۵ گرم
  •  شیر گرم: ۱۵۰ میلی‌لیتر
  •  روغن مایع: به میزان لازم
  •  سینه مرغ بی‌استخوان: یک عدد، نگینی
  •  سیر: یک حبه ساطوری
  •  تخم‌مرغ: یک عدد
  •  پودر نان: ۵۰ گرم
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه:

۱ – کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر گرم را اضافه کنید. سس را نمک و  فلفل زده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی شعله بردارید.

۲ – ۲ قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ و سیر را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. کمی نمک به مرغ بپاشید.

۳ – پس از اینکه تکه‌های مرغ سرخ شد، آن را چرخ کرده یا در غذاساز خمیر کنید. خمیر مرغ را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

۴ – پس از اینکه مایه کروکت سرد و سفت شد آن را ۸ قسمت کرده و هر کدام را به شکل یک سوسیس درآورید.

۵ – مقداری روغن روی شعله متوسط داغ کنید. تخم‌مرغ را بزنید تا یکدست شود. کروکت‌ها را در تخم‌مرغ زده در پودر نان بغلتانید و هر طرف آن را ۴ دقیقه در روغن سرخ کنید. روغن آن را با هوله کاغذی گرفته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید. کروکت را با سالاد سبز و نان سبوس‌د‌ار سرو کنید.

نکات

۱ – برای امتحان داغی روغن بند انگشت نان تست را در روغن بیندازید، اگر پس از یک دقیقه برشته و قهوه‌ای شد روغن آماده سرخ کردن کروکت‌هاست.

۲ – می‌توانید به مایه این کروکت انواع فلفل و سبزیجات ساطوری را اضافه کنید.

۳ – مایه کروکت باید خمیری و سفت باشد، بنابراین مرغ را با نیمی از سس مخلوط کرده و مابقی سس را کم‌کم اضافه کنید تا مایه شل نشود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1497
  • کل نظرات : 124
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 576
  • آی پی امروز : 172
  • آی پی دیروز : 184
  • بازدید امروز : 2,200
  • باردید دیروز : 6,718
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 27,573
  • بازدید ماه : 70,564
  • بازدید سال : 402,746
  • بازدید کلی : 12,819,133